Raamiin-Verkkokauppa
Ostoskorisi on tyhjä.

INFO

Info-sivulle päivittyvät ajankohtaiset kuulumiset, tapahtumat ja kaikki matkan varrella tehdyt yhteistyöt.


Isälle lahjaksi jotain aineetonta?

undefined

Isänpäivä on taas pian. Juhlimme isää, isoisää, vaaria, pappaa. Juhlapäivinä meillä on luonnollisesti tapana muistaa läheisiä. Toisille on helppo keksiä lahjaa, toisille sitä ei vuodesta toiseen oikein keksi mitään. Vaihtoehtoja varmasti on, mutta tarvitseeko ihminen niin paljon kaikkea?

Useasti me annammekin lahjaksi jotain aineetonta. Hyvää mieltä. Apua.

Minä värkkäsin teille lahjakorttipohjan, jolla voitte muistaa läheistänne isänpäivänä.

undefined

Siihen voit kirjoittaa lahjaksi mitä ikinä mieleen juolahtaa! Autonpesua, vaatekaapin siivousta, lauluesitys, selän pesu, ruoanlaittoa jne.

Ja loppuun tietysti lisäät omat lauseesi 'olet tärkeä' tekstin rinnalle!

Olkaa hyvä! Ja tätä saa vapaasti jakaa jos tykkäsitte!

Tulosta lahjakortti tästä PDF-muodossa.

t. Heidi

 

Sisustustarrat helppoon tuunailuun

Tarra-arkeilla yksinkertaisen tyylikästä

Sisustustarra on helppo ja näppärä väline sisustuksen nopeaan piristämiseen, näpertelyyn ja tuunailuun. Tarra soveltuu niin lasiin, maalatuille pinnoille kuin paperille ja pahville. Yksinkertaisilla kuviolla teet tyylikästä jälkeä sisustukseen, kattaukseen tai kodin pieniin yksityiskohtiin. Kaikki valikoimamme tarra-arkit ovat kooltaan 21x30cm. Arkki sisältää useita pieniä kuvioita. Perinteiset pallo- ja pisarakuviot soveltuvat vaikka maalatun seinän piristämiseen. Joulu-aiheisilla arkeilla koristelet lasilyhtyjä, teet kauniita kortteja tai kruunaat koko juhlavan kattauksen.

Tästä tarra-arkki valikoimaan!

Ohessa vinkkejä tarra-arkeilla askarteluun.

Tyylikäs himmeli koristaa talvikotia

undefinedundefinedundefinedundefined  undefined

Numerot adventtia varten

undefinedundefinedundefinedundefined

Sarvipää kruunaa kattauksen tai koristaa kortin

undefined undefined

Kanki oma tarra-arkkisi täältä ja ryhdy puuhiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näin sisustat julisteilla - kuvitettu ideapankki

Juliste on varsin monikäyttöinen sisustuselementti. Se on usein sopuhintainen, helppo ja nopea tapa uudistaa sisustusta tekstiilien tapaan. Juliste taipuu sesongin mukaan päivitettäviin sisustuselementteihin. Keväällä voit piristää kotia raikkailla elementeillä ja syksyllä siirtyä tummempiin sävyihin.

1. Ryhmittelemällä julisteet kollaaseiksi luot tyylikkään kokonaisuuden vaikka makuuhuoneen päätyseinälle.

undefined(Kuva: Elias Jokiranta, Seinäjoen asuntomessut, Teri-talot Cubo 25) Kuvassa Kotimaiset Imageroad julisteet Heart 50x70cmHug 30x40cm ja Ailavjuu 21x30cm

 

2. Ripusta sisustusjuliste henkariin tai käytä mielenkiintoisten kokonaisuuksien luomisessa maalattua raudoitusverkkoa ja pyykkipoikia.

Perinteisen kehystämisen ja seinälle ripustamisen rinnalle on tullut lukuisia muita vaihtoehtoja, jolla julisteen voi ilokseen asettaa.

 undefined(kuva: Cheklist blogi) Kuvassa kotimaiset Imageroad julisteet Ihme 21x30cm ja Small Steps 21x30cm

3. Askartelukaupat pursuavat erilaisia sisustuksellia teippirullia, joilla saat miniposterit kiinnitettyä kätevästi seinään tai kaapinoveen. Teipin poistaminenkaan ei tuota harmaita hiuksia.

undefinedKuvassa kotimaiset Imageroad julisteet koossa 13x18cm Smooth seaHardest Climb ja Hope ruutu

4. Ison julisteen voi asetella kehystettynä lattialle. Persoonallisuutta tilaan tuo esimerkiksi oman kirjaimen kehystäminen tauluksi. 

undefined(Kirjainuva: Elias Jokiranta, Seinäjoen asuntomessut, Teri-talot Cubo 25) Kuvassa kotimaiset Imageroad julisteet Hope-Maybe-No 50x70cm ja Kirjain P mustavalko 50x70cm

5. Pienemmät taulut saat ryhmiteltyä nätisti hyllylle lempiesineiden kaveriksi. Tasot, penkit ja piirongit ovat oiva alusta asetelmien tekemiseen. 

undefined(Kuva: Elias Jokiranta, Seinäjoen asuntomessut, Teri-talot Cubo 25) Kuvassa kotimainen Imageroad juliste Sister 21x30cm

undefinedKuvassa kotimainen Imageroad juliste Vahvana 50x70cm

undefined Kuvassa kotimaiset Imageroad julisteet Palikat kelta 13x18cm, Aakkoset mustavalko 13x18cm, Palikat musta 30x40cm ja Memories 30x40cm

6. Oma lempiruno tai motivoiva teksti kehystettynä seinällä tai lipaston päällä muistuttaa itselle tärkeistä asioista ja tuo piristystä arkeen.

undefinedundefinedKuvassa kotimaiset Imageroad julisteet koossa 13x18cm Joskus ja Rehellisyys

7. Useat julisteemme sopivat erinomaisesti lahjaksi.

Tekstit ovat tarkoin valittuja ja niiden ulkoasu on tehty sisustajan silmää miellyttäväksi. Tuotteemme on tehty syhkädyttämään ja piristämään lahjan saajaa.

undefinedKuvassa kotimainen Imageroad juliste 13x18cm Lady

 

Tulosta Imageroad lukujärjestys koululaiselle!

Koulut alkoivat taas ja lukkareita on täytelty ahkerasti. Mekin täällä päätettiin tehdä oma mustavalkoinen versio lukujärjestyksestä. Lisättiin tekstiä yhdestä suositusta julisteestamme, joka sopii hyvin arkeen. Small steps every day. Pienin askelin, mutta eteenpäin mennään koko ajan. Pidetään vauhti sellaisena, että ehtii vähän vilkuilemaan sivullekin. Oikein antoisaa kouluvuotta itse kullekin!

undefined

Tulosta tästä oma lukujärjestys!

 

Ideoita valmistujaislahjaksi

undefined

Tähän aikaan vuodesta mietitään kuumeisesti lahjaa ylioppilaille ja muille koulunsa päättäville, valmistuville. He ovat usein nuoria, joilla elämän jano ja nälkä odottavat ruokkijaa. Kerätään kokemuksia, onnistutaan, opitaan, välillä kaadutaan, noustaan ja taas jatketaan.

undefinedJuliste Joskus

Vähän varttuneempi väki tietää, on oppinut, miten mutkikasta tietä täällä elämässä kurvaillaan. Se joka osaa tehdä sen ilolla, on vahvoilla. Se joka osaa olla kiitollinen, on vieläkin vahvemmilla.

undefinedJuliste Sinä

Useat kotimaiset Imageroad julisteet ovat elämän pieniä ohjeita. Ilon pilkahduksia. Voimalauseita. Tsemppitekstejä. Rohkaisuja. Ne ovat viimeistelty tyylikkääseen ulkoasuun ja painettu laadukkaille materiaaleille.

undefinedJuliste Family

Jätä kaunis muisto yhdestä saavutetusta etapista, joka jää vuosiksi elämään. Saitko sinä joskus elämänohjeen, jonka muistat ehkä vieläkin?

undefinedJuliste Kauas

 

 

 

← Vanhemmat uuutiset
© Imageroad